Τρίτη, 23 Μαρτίου 2010

Γκρίνια νο1: http://troktiko.blogspot.com/2010/03/blog-post_2792.html

"Ας ασχοληθεί το ΣΔΟΕ με την αισχροκέρδεια των βενζινάδικων"

"Είμαι φοιτητής.Αποφάσισα να σου γράψω μετά και την τελευταία αύξηση των καυσίμων η οποία έχει φτάσει μέχρι και το 1,65 εδώ στο Ηράκλειο της Κρήτης.Θα σας παρακαλούσα λοιπόν επειδη το ιστολογιο σας είναι το πιο ...
επισκέψιμο να βγάλατε μια ανάρτηση στην οποία θα καλείται το ΣΔΟΕ να ασχοληθεί λίγο και με την αισχροκέρδεια των βενζινοπωλων και όχι μόνο με το dvd της Τζουλιας"


Έλα ρε άρχοντα. Πέταξες και το τσιτάτο με το dvd της Τζούλιας και έγινες ο νέος Ζορό. Λοιπόν, ΣΔΟΕ σημαίνει "Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος". Διώκει παραβάτες του νόμου. Η αισχροκέρδεια δεν είναι έγκλημα θα μου πεις; ΟΧΙ. Υπάρχει ένα πράγμα που λέγεται ο νόμος της προσφοράς και της ζήτησης και όσο υπάρχουν χαϊβάνια που θα πληρώνουν 1.65ε / λτ τη βενζίνη, αυτή δε πρόκειται να πέσει που να βρεθεί πετρέλαιο κάτω από το Λυκαβηττό. Ποιος είναι ο πιο φθηνός; Πάω εκεί και όχι στον "1.65/λτ" κι ας είναι πιο κοντά στο σπίτι μου ο δεύτερος. Έπειτα, υπάρχει ένα ακόμα πράγμα που λέγεται "Συνήγορος του Καταναλωτή". Ντου γιου νόου; Είμαι σίγουρος πως ΟΧΙ, καθώς το ιστορικό στον ΙΕ σου περιλαμβάνει το in.gr, το youporn.com και το troktiko. Νιώθεις ότι αδικείσαι; ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΤΟ ΣΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ, γιατί να σου πω πόσο μεγάλο κακό έκανες στον βενζινοπώλη με αυτή την ανάρτηση; Μπράβο, καλά κατάλαβες, ΜΗΔΕΝ!

1 σχόλιο:

  1. OXaOAOXoaxOAXOaoxoxao
    pw re mages exw trela8ei sto gelio
    ta xwnete asxima sinexiste tsakalakiaaaaaaaaaa

    ΑπάντησηΔιαγραφή