Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

Γκρίνια νο66: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/09/blog-post_8322.html

Εχθές το βράδυ πήγαμε με την κοπέλα μου στο ΑSSOS Odeon να παρακολουθήσουμε ταινία στον αντίστοιχο cinema.Μιας και πήγαμε νωρίς καθήσαμε στα ΑppleBees να φάμε ένα γλυκό μίας και είχαμε ώρα έως την προβολή της ταινίας.
Παραγγείλαμε ένα πιάτο με παγωτό και μια C.C light. Που ο θέός να το έκανε πιάτο το οποίο είχε χιλιοπληθεί και φαινότανε βρώμικο..Πείτε μου πόσο πλήρωσα όχι σας ρωτάω 12.95€ δηλαδή 8.45€ το γλυκό και 4.50€ η C.C light.Eπαθα όταν είδα τις τιμές τις κοροιδ! ίας έιναι δυνατόν με αυτές τις τιμές να έχουνε κόσμο.Να κλείσουνε οι κύριοι να κλείσουνε και μην κλαίγονται.Το μόνο θετικό ήτανε το ευγενικό προσωπικό που έδειξε ότι κατανοουσε την κατάσταση..


Ε ρε γλέντια. Λοιπόν παλικάριμ. Σε όλα (ΜΑ ΟΛΑ) τα καταστήματα, υπάρχει ένα πράμα που το λένε κατάλογο. Αυτό το πράμα έχει από μέσα κάτι νούμερα που τα λένε τιμές. Τις κοιτάς, βλέπεις αν σ'αρέσουν και κάθεσαι. Τι; ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ; ΠΛΗΡΩΝΕ. ΧΩΡΙΣ ΓΚΡΙΝΙΑ. Επίσης, το αναψυκτικό, ειδικά στα Applebees είναι ακριβό γιατί έχεις τη δυνατότητα να το επαναγεμίσεις μέχρι να σου βγει το διοξείδιο του άνθρακα από τα νύχια. ΔΕ ΤΟ 'ΞΕΡΕΣ; Καταλαβαίνεις πόσο πολύ "κατανόηση" έδειξε το προσωπικό με το που βγήκες από την πόρτα ε;

6 σχόλια:

  1. Λοιπόν,αυτή η καταγγελία μαζί με την απάντησή σου πρέπει να μπουν στο hall of fame!Αξίζει να τονισθεί πάντως,ότι στο ζήτημα της καθαριότητας του πιατακίου,έπραξαν σωστά.Αν εξέφραζαν παράπονα,υπήρχε σοβαρή πιθανότητα α)οι υπάλληλοι να τους βασανίσουν με βραστά αυγά στη μασχάλη,φάλαγγα και ηλεκτροσόκ β) οι υπάλληλοι να αδιαφορήσουν ή να φέρουν αντιρρήσεις και έτσι οι καταγγέλοντες να χρειαστεί-Θεέ μου-να φύγουν απ'το κατάστημα.Εφιαλτικό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να το θέσουμε και λίγο διαφορετικά:
    Εντάξει, ο τύπος είναι στούρναρος και δεν ξέρει πού πάνε τα τέσσερα. Το παίζει large και δεν κοιτάζει τον κατάλογο -προφανώς, τον κοίταξε πριν δώσει την παραγγελία, αλλά του 'χαν πει όταν ήταν μικρός και τον δέρνανε να κυκλοφορεί με το savoir vivre στην τσέπη, ότι στο restaurant, κοιτάζεις την αριστερή και όχι τη δεξιά στήλη του καταλόγου (διαφορετικά, άφκε το, μην πας καθόλου!)
    Επίσης, επέλεξε για την ψυχαγωγία του ζεύγους... "άρτον και θεάματα". Ε, αφού έβγαλε τον "άρτον" με 13ευρώπουλα, να μην το πει ούτε του παππά!!!
    (Την επόμενη φορά, dvd από το videoclubατζίδικο και pizza-delievery, μην κάψει και βενζίνη βρε αδερφέ!)

    Για το πιατάκι, ναι, ok, έχουν ένα θέμα στα Applebee's (ας αλλάξουν προμηθευτή κι αυτοί), ούτε της γιαγιάς μου τα πιάτα τόση φθορά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε mch63, τι σαδιστική φαντασία που έχεις.. άκου να φύγουν οι καταγγέλοντες από το κατάστημα.

    @Ντρουσίλα Δεν είναι φθορά, είναι η πατίνα του χρόνου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παραπατινάρει όμως, βρε ProjectMan μου... ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕΣ. ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΤΟΝ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟ. Η ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΕΠΑΙΞΕΣ ΥΠΕΡΑΝΩ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΥΝΟΔΕΥΕΣ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΙΑ. Ε? Ε? Ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή