Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

Γκρίνια νο65: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/09/goodys.html

Φαίνεται η εταιρεία Goody’s είναι υπεράνω του νόμου. Από 1η Σεπτεμβρίου ισχύει η καθολική απαγόρευση του καπνίσματος, ειδικά στους χώρους εστίασης.
Φαντάζομαι σε αυτή την κατηγορία ανήκουν και τα μαγαζιά της αλυσίδας Goody’s. Δυστυχώς σήμερα Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου στο υποκατάστημα του Ευόσμου – Νέας Πολιτείας στη Θεσσαλονίκη όχι μόνο σχεδόν όλα τα τραπέζια είχαν και από ένα σταχτοδοχείο, αλλά υπήρχε και κόσμος που κάπνιζε και κανένας από το μαγαζί δεν τους έκανε έστω μία παρατήρηση.


Άντε με το δεξι. Λοιπόν, αναρωτήθηκες που αναρωτήθηκες γιατί δε τους έκανε κανένας παρατήρηση, μπήκες στον κόπο να ψάξεις γιατί; ΟΧΙ. Πήγες στα Goody's δηλαδή, έκατσες, έφαγες και μετά από 3 ώρες γύρισες σπίτι και κατήγγειλες. Λοιπόν. Θα το πάμε λάου λάου. Τα Goody's ΔΕΝ είναι υπεράνω του νόμου που (προφανώς) δε διάβασες. Απλά, σε όλα τα καταστήματα δίνεται μια περίοδος χάριτος ενός μήνα, που θα τη γλιτώνουν μόνο με συστάσεις. Λοιπόν, σερίφη, τώρα που ξέρεις, πράξε ανάλογα. Α, και η γραμμή καταγγελιών είναι το 1142, όχι τα blogs.

3 σχόλια:

  1. Καλημέρα, καλή εβδομάδα Projectman!

    Λοιπόν, ο τύπος πρέπει να 'ταν το ρουφιανάκι της τάξης, ο παρατρεχάμενος της δασκάλας, "κυρία, κυρία, ο Θανασάκης πήρε το μολύβι της Μαιρούλας!" όπου, χ***κε η Μαιρούλα για το μολύβι, αυτός όμως, φρόντιζε πριν απ' όλους για όλους!

    ΥΓ. Το σταχτοδοχείο, χρησιμεύει και για τις τσίχλες -εκτός αν δεν θα τον πείραζε να βρίσκει τις μασημένες τσιχλίτσες - χειροτεχνία κάτω απ' τα τραπέζια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ντρουσιλα, δεν ειναι ο μονος...απ' οτι φαινεται οι αντικαπνιστες βγαζουν τ' απωθημενα τους! Η ρουφιανιά πρέπει να είναι στο αίμα μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απλά τον απορρίψανε στο X-Factor και είπε να γίνει διάσημος μέσω των blog..

    ΑπάντησηΔιαγραφή