Σάββατο 14 Μαΐου 2011

ΕΡΩΤΗΣΗ: Πότε θα ξυπνήσουμε επιτέλους;

Πότε θα ξυπνήσουμε επιτέλους, για να αντιδράσουμε;


ΑΠΑΝΤΗΣΗ:

ΔΕ θα ξυπνήσουμε. Ξύπνιοι είμαστε. Και όλα αυτά που βλέπουμε, ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ στην πραγματικότητα. Απλά μας αρέσουν. Και όποιος πει το αντίθετο, ας πέσει για ύπνο, μπας και ξυπνήσει κάποια μέρα.


Κάθε φορά που γίνεται μια μαλακία σ' αυτή τη χώρα (καλά, στον κόσμο ολόκληρο, αλλά ας το περιορίσουμε προς το παρών) δίνω διορία το πολύ μια βδομάδα, μέχρι να μας συνεπάρει για άλλη μια φορά το πάθος των οπαδών του Σκατοπουλιακού στον αγώνα με τον Κλαπαρχιδιακό, το αποτέλεσμα της Euroβύζιον ή το μωράκι της τηλεπερσόνας κυρίας Γιατανάθεμα, που είδε το φως της μέρας σε ένα φωτισμένο από μοντέρνα φώτα νέον, υπερλουξ δωμάτιο του μαιευτηρίου “Ηρώδης” στην Κηφισιά.


Έλεος. Μη γκρινιάζετε. Απολαύστε το. Απολαύστε τον ματατζή να παίρνει φωτιά από την μολότοφ ενός ειρηνικού διαδηλωτή. Απολαύστε την χάρη με την οποία κλωτσάει το κεφάλι ενός άλλου διαδηλωτή, ένας άλλος ματατζής, ωσάν να ήταν σέντερ φορ στην Ατλέτικ Μπιλμπάο. Απολαύστε την αρμονία της ανθρώπινης ανατομίας στα έντερα ενός μετανάστη από το Μπαγκλαντές ή το δράμα μιας οικογένειας, της οποίας ένα μέλος ξεκοιλιάστηκε για μια βιντεοκάμερα από άλλους αλλοδαπούς. Απολαύστε τα επεισόδια για τους πανηγυρισμούς της κατάκτησης του Κυπέλλου Γελάδος από τον Σκατοπουλιακό, κράξτε τους κάφρους που μπήκαν στο γήπεδο και μετά σπάστε την πόλη γιατί ο Κλαπαρχιδιακός έπεσε κατηγορία στο πουλόσφαιρο. Κάντε το και μετά διαμαρτυρηθείτε για το που είναι το κράτος και για το πότε θα ξυπνήσουμε.


Βγάλτε κάθε σταγόνα κόμπλεξ που έχετε σε οποιονδήποτε έχει διαφορετική άποψη / χρώμα / ομάδα / επάγγελμα από εσάς. Κάντε το, πιστέψτε ότι κοιμάστε. Γιατί απλά, δε μπορείτε να σπάσετε τον καθρέφτη στον οποίο κοιτάζεστε ΞΥΠΝΙΟΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου