Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Κυβερνώ μια χώρα διεφθαρμένη

“Κυβερνώ μια χώρα διεφθαρμένη”. Σώπα. Τι μας λες. Λες και δε το ξέραμε. Αυτό που προκαλεί τον γέλωτα όμως είναι η αντίδραση της αντιπολίτευσης. “Δε το είπε σε μας, αλλά σε αυτόν”. “Ποιον αυτόν;” “Τον άλλο, όχι αυτόν”, “Όχι, τον άλλον έλεγε, όχι αυτόν 1-0”. Ρε πλάκα κάνετε; Ρε άι στα τσακίδια ολτουγκέδα. Λες και δε ξέρουμε ότι μέχρι και για να κλάσεις σ' αυτόν τον τόπο πρέπει να δωροδοκήσεις κάποιον.

Τι είπε δηλαδή ο άνθρωπος και κοντεύουν να τον φάνε; Το ΠΑΣΙΦΑΝΕΣ! Το ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ! Το “ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΌ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΛΑΝΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΠΛΩΜΑ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ”! Ότι αυτή η χώρα βρομάει με το που περάσεις τα σύνορα της! Ξεκινάς από τον τελωνειακό, πλερώνεις για να περάσεις λαθραία, συνεχίζεις με την Τροχαία και τον γνωστό σου που θα σου σβήσει την κλήση, πας να χτίσεις ένα σπίτι πλερώνεις την πολεοδομία, ανοίγεις μια επιχείρηση πλερώνεις τον εφοριακό, πουλάς την ψήφο σου στον νομάρχη να σου βάλει το παιδί σου που είναι στόκος σε κανένα γραφείο να κάνει τον σερίφη και όλα καλά. Τι διάλο λάθος είπε ο άνθρωπας που κοντεύουν να του πάρουν το κεφάλι; Ψέματα είπε; Ρε υποκριτές. Ρε καθίκια. Ρε λερωμένες τουαλέτες. Ρε κακάδια στη μύτη άπλυτου, βρομιάρη ταξιτζή. Ρε γ*μωτοστανιόμου. ΣΚΑΣΤΕ επιτέλους, ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ και ΚΑΝΤΕ την δουλειά σας! Βγάλτε μας από τον βούρκο που μας ρίξατε και αποσυρθείτε μετά στις βιλάρες σας, να μη σας ξαναδεί το φως του ήλιου. ΚΑΝΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΧΑΡΗ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ. Εδώ ο κόσμος χάνεται και το απαυτό ξυρίζεται. ΡΕ! Ποιος χ*στηκε για το ποιος το είπε! ΤΟ ΕΙΠΕ! ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΕΛΕΟΣ! Κάντε μια φορά αυτό για το οποίο σας ψηφίσαμε! Τι διάλο έχετε στο κεφάλι σας και δε καταλαβαίνετε ότι έχετε περάσει τα όρια της γελοιότητας και απλά πλέον γελάμε μαζί σας; ΕΛΕΟΣ! ΕΛΕΟΣ!

3 σχόλια:

  1. Σταδιαλα...και μπαιδεγουει οι αντρες περδονται ασυστολως πανω κ κατω απ'το παπλωμα...διπλη βρωμα! Γι'αυτο ειναι και σε πλειοψηφια στη Βουλη...!!!! χαχαχαχα...ελεος... ΕΛΕΟΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εν τω μεταξύ, κι αυτός που "λαδώνει", το παίζει αθώος! "Τι να κάνω;", σου λέει. Κι αυτός που πουλάει την ψήφο, πάλι αθώος το παίζει, "τι να κάνω; Αφού όλοι δόλια πιάνουν τη θεσούλα τους"... Αλλά για το ότι αυτός/οί ο/οι ίδιος/οι "ταΐζει"(ουν) τη διαφθορά... όχι! Δεν είναι αυτός, είναι ο άλλος. Όχι ο άλλος... ο άλλος!
    Όξω, ρε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ποιος έκανε τη χώρα διεφθαρμένη ; αυτοί που τα έφαγαν όλα. Τίποτα δεν άφησαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή