Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

Γκρίνια νο 63: http://troktiko.blogspot.com/2010/07/k_4395.html

Πέμπτη, 15 Ιουλίου 2010
"Kαταγγελία για Κατάστημα ρούχων στην Θεσσαλονίκη"


"Σημερα πρώτη μέρα των εκπτώσεων πηγα στο καταστημα ρούχων " TERRANOVA" στην Θεσσαλονίκη. Οταν πήγααν στα ανδρικά είδη παρατήρησα οτι δεν ειχαν βάλει στα ρούχα της καινουριες τιμές των...



εκπτώσεων , Αργότερα οταν αποφασισα να πάρω μια μπλούζα ρώτησα ποση εκπτωση γινόταν στην συγκεκριμένη και έλαβα την απάντηση οτι στην συγκεκριμένη δεν γίνεται έκπτωση επειδή ειναι καινούργια. Τα μισά ρουχα ηταν με έκπτωση και τα άλλα μισα με της παλιές τιμές. Αίσχος !!!"


Αίσχος! Ντροπή! Αιδώς Αργείοι! Έλεος! Μας χτυπάνε που μας χτυπάνε ξένα μυστικά κέντρα αποφάσεων, μας προκαλούν που μας προκαλούν οι Τούρκοι και σεις τολμάτε, ΤΟΛΜΑΤΕ ΛΕΩ να μη βάζετε εκπτώσεις ΠΑΝΤΟΥ; ΟΧΙ! Δε θα ανεχτώ άλλα! ΣΗΜΕΡΑ κι όλας ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ τη δεξιά μου παρωνυχίδα που βγήκε ΧΩΡΙΣ να ΡΩΤΗΣΕΙ! ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ το δεξί μου πόδι που ποτέ δεν συγχρονίζεται με το αριστερό και μια το ένα είναι μπροστά και το άλλο πίσω! ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ την απέναντι που πάντα γδύνεται με κλειστές κουρτίνες! Που είναι ο έλεγχος; Που είναι οι μηχανισμοί του κράτους; ΔΝΤ σου λέει μετά.. Αίσχος!!!

5 σχόλια:

  1. Επίσης, ProjectMan, να καταγγείλω ότι έφαγα ληγμένο (3 ημερών) γιαούρτι και δεν είχε πιάσει μούχλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί, περίμενες να πιάσει μούχλα για να το καταγγείλεις μετά; :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καταγγέλω οτι η ζέστη επηρρέασε το αριθμητήριό σου και έτσι γκρινιάζεις δύο φορές στο 62. Εκτός και κάνεις εκπτώσεις κατά μία μονάδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η κατηγορία είναι ανυπόστατη, δε βλέπω κανένα δεύτερο 62, βλέπω;; :ΡΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χαχα , ξεκινήσαν οι καταγγελίες απ'την πρώτη κιόλας μέρα ?!
    Άργησαν κιόλας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή