Κυριακή 28 Μαρτίου 2010

Γκρίνια νο16: http://troktiko.blogspot.com/2010/03/blog-post_5072.html

Δεν μπορείς να περάσεις στον δήμο Καλλιθέας

Δεν φτάνει που ο Δήμος Καλλιθέας έχει σκάψει σχεδόν όλο το στενό πεζοδρόμιο έξω από την παιδική χαρά και το πάρκο της Καλλιθέας που βρίσκεται από τη μεριά την οδού Μαντζαγριωτάκη και είναι σε αυτή την κατάσταση τουλάχιστον δύο εβδομάδες με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν οι μαμάδες με τα ...

καροτσάκια, οι παππούδες και γιαγιάδες με τα εγγονάκια τους που περνούν κατά εκατοντάδες καθημερινά από εκεί, έχουμε και τον απίστευτο Ελληναρά να παρκάρει την «κούρσα» του όχι μόνο πάνω στο πεζοδρόμιο, αλλά να μπαίνει μέχρι και στην είσοδο του πάρκου και να κλείνει εντελώς το πεζοδρόμιο, με αποτέλεσμα να είσαι αναγκασμένος να περπατήσεις στον δρόμο! Πώς είπαμε; Κοινωνική συνείδηση; Καμία σχέση!!!"


Ξέρεις τώρα τι μεγάλο κακό έκανες στον κουρσάνθρωπο ε; Βγήκες και κατήγγειλες την παράβαση σε ένα μπλογκ και χ...κε η φοράδα στ'αλώνι. Αυτός άυριο θα το ξανακάνει. Λετ μι θινκ. Υπάρχει άλλη λύση; ΦΑΚ ΓΙΕΑ. Πήρες τηλ το 100 να του κόψει τον κώλο; ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ. Άρα αύριο ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ. Δε με νοιάζει αν είναι μεροκαματιάρης, οικογενειάρχης, πατριάρχης ή οτιδήποτε άλλο. Με εμποδίζει. Πρέπει να πληρώσει. Τι είμαι; ρουφιάνος; ΝΑΙ. Ενώ όταν βγαίνω ΜΕ ΦΩΤΟ και κράζω στα μπλογκ δεν είμαι. Για να μην παρεξηγούμαστε. ΔΕ γίνεσαι ρουφιάνος καταγγέλοντας μια αντικοινωνική συμπεριφορά. ΙΣΑ ΙΣΑ. Έχουμε χορτάσει πολέμιους της ρουφιανιάς και γκρίνια. Άρα τι έπρεπε να κάνεις μαζί με την καταγγελία στο μπλογκ; Να πάρεις το 100. Το πήρες; ΟΧΙ! Πως λέμε κοινωνική συνείδηση; ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου