Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

Γκρίνια νο19: http://troktiko.blogspot.com/2010/03/blog-post_3422.html

"Μα γιατί ακόμα τα ρίχνουν στους... "Πυρήνες";"

"Απίστευτο! Αντι να επιτίθονται όλοι στα ακροδεξιά φασιστικά καθάρματα που δολοφονούν πλέον χωρίς τύψεις, συνεχίζουν να αναπαράγουν τις ίδιες αηδίες,κατηγορώντας άσχετους κι ας έγινε ανάληψη!Ήταν ολοφάνερο ότι ήταν ακροδεξιοί οι βομβιστές, αφού αυτοί μόνο κάνουν τυφλά χτυπήματα (βλέπε Ιταλία). Αλλωστε ίδια εκρηκτικά, σε ίδιο μεταλλικό σωλήνα είχαν χρησιμοποιηθεί από παρακρατικούς παλιότερα...

σε επιθέσεις σε στέκια αντιεξουσιαστών στη θεσσαλονίκη.Ο τρόπο! ς γόμωσης αυτός χρησιμοποιείται από στρατιωτικές ομάδες όπως ΟΥΚ και Ειδικών Καταστροφών για την εξουδετέρωση αρμάτων μάχης.Φως φανάρι από την αρχή ήταν ότι ήταν δουλειά ακροδεξιών η βόμβα στα πατήσια, κι όμως όλοι παίξαν το παιχνιδάκι της ΕΛΑΣ που επίτηδες δεν έδωσε αυτά τα στοιχεία στη δημοσιότητα. Και το παιχνιδάκι συνεχίζεται δείχνοντας πόσο φασιστοποιείται η κοινωνία μας. Ιταλία θα καταντήσουμε κι εδώ, που δεν τολμά να βγει κανείς να διεκδικήσει οτιδήποτε...ντροπή μας"


Τι λε ρε τιτανοτεράστιε. Συγγνώμη που σου θίξαμε τους επαναστάτες δηλαδή. Αν ήταν οι Πυρήνες της ανοησίας όμως και όχι ΟΥΚΑΔΕΣ ή δε ξέρω γω τι λογής παρακρατικοί, θα ήταν δικαιολογημένη η ενέργεια; Γιατί θίγεσαι δε μπορώ να καταλάβω. Ηλίθιοι οι μεν, ηλίθιοι και οι δε. Άσε που δε πιστεύω να ξέρεις καλύτερα εσύ από την Αντιτρομοκρατική για τις προκηρύξεις. Άσε που η ενημέρωση σου περιορίζεται στο troktiko και στο indymedia κι από κει και πέρα το χάος. Γιατί αν διάβαζες και ενημερωνόσουν θα έβλεπες ότι κι άλλη οργάνωση πήγε να αναλάβει την ευθύνη, η «Αντάρτικη Ομάδα Λάμπρος Φούντας». Γιατί να μη τα ρίξουν εκεί δηλαδή; Ή γιατί να μη πουν ότι ακροαριστεροί πήγαν να βάλουν τη βόμβα αλλά επειδή είχαν απώλεια ανθρώπινης ζωής πάνε να τα ρίξουν στους φασίστες; Όπως βλέπεις οι θεωρίες συνωμοσίας μπορεί να φτάνουν μέχρι τις κάλτσες σου κι εσύ εξανίστασαι δίχως λόγο και αιτία, απλά στεναχωριέσαι που σου θίξαμε τα καλόπαιδα. Ντροπή μας; Ντροπή σου! ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ που υπερασπίζεσαι ΤΙ? Ναι, φως φανάρι ήταν, ειδικέ στις γομώσεις και τις προκηρύξεις. ΤΙ ΛΕΣ ΜΩΡΕ; Που βλέπεις παντού παιχνίδια και συνωμοσίες. Αλλά έτσι είναι. Έχουμε γεμίσει ειδικούς στην Ελλάδα, από σφαξοκοιλιάδες ΟΥΚΑΔΕΣ, μέχρι 22χρονους συγγραφείς προκηρύξεων και τους ακόλουθους στην ανοησία τους. ΕΛΕΟΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΡΟΥΥΜΕ ΠΙΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου