Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

Γκρίνια νο2: http://troktiko.blogspot.com/2010/03/easyjet.html

"Καταγγελία - Εκμετάλλευση και κοροιδία από EasyJet!"

"Απ'ότι φαίνεται τα προβλήματα μου με τα ταξιδιωτικά γραφεία και αεροπορικές εταιρίες δεν έχουν τελειωμό. Όπως τότε με το πρόβλημα που είχαμε στο ταξίδι του ΑΠΟΕΛ στην Αγγλία. Τότε είχα κλείσει με EasyJet στις 8 Οκτωβρίου και πλήρωσα συνολικά γύρω στα 240 ευρώ. Έγινε αυτή η ανακατοσούρα με το Seeyou travel και τα σχέδια μου ακυρώθηκαν αλλά κράτησα το εισιτήριο και το άλλαξα για τις 25 του Μάρτη, όπου με χρέωσαν ακόμα 60 ευρώ για να αλλάξω ημερομηνίες. Εδώ και λίγες μέρες αποφάσισα πως δεν ...
θα πάω καθόλου και μιας και θα χάσω που θα χάσω τα 300 ευρώ, είπα να ρωτήσω ένα φίλο αν θέλει να πάει στην θέση μου και να αλλάξουμε το όνομα στο εισιτήριο. Εδώ φίλε μου ξεκινούν τα ωραία!!!! Σύμφωνα με την πολιτική τις εταιρίας το να αλλάξεις το όνομα σε ένα εισιτήριο σε χρεώνουν 30 ευρώ για κάθε διαδρομή (δλδ συνολικα 60 ευρω) + 55 ευρώ για κάλυψη της διαφοράς στο να πάει + 150 στο να επιστρέψει. Σύνολο (60+55+150) 265 ευρώ για να αλλάξει ένα όνομα!!!!!!! Και σε ρωτώ ρε φίλε είναι ή δεν είναι κοροιδία!?!?!? Αφού η θέση στο αεροπλάνο και οι φόροι αεροδρομίων είναι πληρωμένα το όνομα πιο ρόλο παίζει!?!??! Το μελάνι στο printer τους στιχίζει τόσα ή χρεώνουν με το γράμμα που θα δακτυλογραφήσουν στον υπολογιστή!?!?!?!?!?
Αυτό που τους αξίζει είναι να μην ακυρώσω την κράτηση, να μείνει η θέση κενή και να μην μπορούν να την πουλήσουν παρακάτω για να πάρουν περισσότερα!!!"


Απ'ότι φαίνεται τα προβλήματα σου όντως δε θα σταματήσουν, έτσι όπως σκέφτεσαι. Τι σου φταίει η Easy Jet? Επέλεξες ή δεν επέλεξες το οικονομικότερο πακέτο;Το επέλεξες. Μπράβο. Κάπου λοιπόν εκεί στο site, σου εξηγεί ΓΙΑΤΙ πληρώνεις τόσο λίγα. Έχεις κέρδος αλλά με κάποιον συμβιβασμό. Θα ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ αν αλλάξεις ημερομηνία, όνομα κλπ. Είναι κοροϊδία; ΕΙΝΑΙ. ΑΛΛΑΞΕ ΕΤΑΙΡΙΑ αν δε σ'αρέσει, μην ελκύεσαι από τη χαμηλή τιμή! Έλεος, δηλαδή ο συνεπιβάτης σου που πλήρωσε flexible θέση για να μπορεί να αλλάξει ημερομηνίες και ώρες είναι ο ηλίθιος της υπόθεσης και δεν είδε ότι υπάρχει οικονομικότερη τιμή; Έλεος, έλεος, έλεος..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου