Πέμπτη 1 Απριλίου 2010

Γκρίνια νο20: http://troktiko.blogspot.com/2010/04/blog-post_4852.html

"Να χαίρεστε τα καμάρια σας στο τμήμα Α.Παρασκευής!"

Προ ολίγου επί της οδού Μεσογείων στο ύψος της Τόμπρα (για να τους γνώστες) έγινα μάρτυρας ενός σκηνικού που όλοι μας έχουμε δει και στο παρελθόν αλλά αυτό με εξόργισε. Ήμουν στο ρεύμα προς Αγία Παρασκευή και έχοντας βγάλει φλάς για να μπω στην οδό Ηπείρου είδα ένα περιπολικό της Ελληνικής αστυνομίας να έχει τρελάνει με την κόρνα τον κόσμο στο φανάρι της μεσογείων διότι ήθελε να στρίψει προς την οδο Ηπείρου με αναμμένο τον φάρο αλλά ΧΩΡΙΣ σειρήνα. Ο οδηγός του περιπολικού κοιτώντας με επίμονα ήθελε να του παραχωρήσω την σειρά παρόλο που εγω είχα πράσινο και αυτός κόκκινο, κάτι ...
το οποίο και έκανα με μεγάλο κίνδυνο διότι φρέναρα απότομα με κίνδυνο να πέσουν πάνω μου από πίσω διερχόμενα αυτοκίνητα, διότι πίστεψα πως ΟΝΤΩΣ κάτι είχε γίνει και έπρεπε να επέμβουν. Μόλις με πέρασε ο οδηγός γέλαγε εις βάρος μου και αμέσως μετά το φανάρι έσβησε τον φάρο και σταμάτησε λίγο πιο κάτω στο σουπερ μάρκετ Μαρινόπουλος για να αφήσει τους συναδέλφους του να κάνουν τα ψώνια τους! Να σημειώσω ότι στο περιπολικό επέβαιναν 4 άτομα εκ των οποίων ο ένας τους (στην θέση του συνοδηγού) φορούσε πολιτικά ρούχα ενώ οι υπόλοιποι από οσο πρόσεξα ήταν ένστολοι. Δυστυχώς δεν πρόλαβα να σημειώσω τον αριθμό της πινακίδας διότι είχε μεγάλη κίνηση ο δρόμος.

Κύριε διευθυντά του τμήματος της Αγίας παρασκευής να χαίρεστε τα "καμάρια" σας. Ντρέπομαι πραγματικά που είμαι δημότης της Αγίας παρασκευής!
Ντροπή σας!"


Εκτός από γνώστες πρακτικών της οικονομίας, ο Έλληνας έχει και γνώσεις αστυνομικής πρακτικής, κι αυτό -ΘΑΥΜΑ- χωρίς ποτέ να κάτσει να ενημερωθεί για τίποτα. Τι του λες τώρα αυτού; Ότι έτσι κάνουν τα περιπολικά για να μη γίνονται αντιληπτά και αρχίσουν τα πιστολίδια στη μέση του δρόμου; ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ το ξέρεις, αλλά και να το ΗΞΕΡΕΣ, ήθελες να το παίξεις Μέγας Εισαγγελέας και να κατηγορήσεις κάποιον. Άσχετο, πήγες να το καταγγείλεις στον δ/τη τους; ΜΠΑΑΑΑ. Σ'αυτή τη νεοσύστατη ομάδα Αντιμετώπισης Αστυνομικής Αυθαιρεσίας ή πως στα διάλα λέγεται? ΜΠΑΑΑΑΑΑ.. Είπες να πεις τον πόνο σου κι εσύ, να φωνάξεις "Ντροπή σας" που είναι και της μοδός και λετ μι θινκ. Μήπως ήθελες να πεις και "Είμαι έλληνας φορολογούμενος πολίτης, τι κάνει το κράτος για να με προστατεύσει;" Μα έλα τώρα, είναι το ίδιο μοδάτη έκφραση με το "ντροπή σας". Και απορώ πως και δε χρησιμοποίησες τη λέξη ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ στην ποσταρισμένη γκρίνια σου. Να τους χαιρόμαστε τέτοιους ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου