Σάββατο 10 Απριλίου 2010

Γκρίνια νο23: http://troktiko.blogspot.com/2010/04/blog-post_1442.html

Τι θα γίνει με το σκοπευτήριο;


"Οι πυροβολισμοί του Σκοπευτηρίου Ο ΠΑΡΝΗΣ που βρίσκεται στην Πάρνηθα (Εθνικός Δρυμός) ακούγονται μέσα στα σπίτια στα Άνω Λιόσια σε ακτίνα έως 3 χιλιόμετρα...



Η ασφάλεια Αχαρνών, στην δικαιοδοσία της οποίας ανήκει το Σκοπευτήριο, δηλώνει αναρμόδια για τις βολές που ακούγονται μέσα στα σπίτια!!!
Το θέμα έχει δημοσιευτεί από εσάς και τον Δεκέμβριο του 2009 για να απαντήσει η ευαίσθητη κ.Τίνα Μπιρμπίλη η οποία μετά από 4 μήνες δεν έχει απαντήσει!!!"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ


Sorry ρε φίλε που η Ασφάλεια είναι αναρμόδια. Τι να κάνουμε δηλαδή; Αν εμένα με έπιανε κόψιμο από την πίτσα που έφαγα από την πιτσαρία της γειτονιάς, θα κατηγορήσω την Πίτσα Ρόμα; Πλάκα κάνεις; Και δεν είναι μόνο αυτό. Κι εμένα με ενοχλεί η γκρίνια σου αλλά δε το καταγγέλω στη google μπας και σε μαζέψουν. Δηλαδή αν για όλα αυτά που μας ενοχλούσαν ζητούσαμε την παρέμβαση του κράτους, τότε θα είχε καταργηθεί η Ελλάδα. Τι να κάνουμε; Σκοπευτήριο έχεις κοντά (κοντά, wtf 3klm), άλλος έχει την αφετηρία των λεωφορείων, άλλος νταμάρια και άλλος τους πιτσιρικάδες του πέμπτου που την έχουν δει Valentino Rossi με τις εξατμήσεις. Άντε να αρχίσουμε να αλληλοκατηγορούμαστε. Καημένε Ελληνάκο. Όλα σου φταίνε και δε ξέρεις που να ξεσπάσεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου