Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

Γκρίνια νο28: http://troktiko.blogspot.com/2010/04/blog-post_9339.html

"Το δώρο του Πάσχα το πληρώνουν οι πελάτες στους σερβιτόρους??"


"Το Σάββατο πήγαμε 2 άτομα στην ψαροταβέρνα ΔΕΛΦΙΝΙΑ που βρίσκεται στην παραλία της Γλυφάδας. Οταν ήρθε ο λογαριασμός έγραφε: Δώρο Πάσχα 10,53%. Το ποσό (Δώρο Πάσχα) στο λογαριασμό που είχαμε κάνει ξεπερνούσε τα 10 ευρώ. Το πληρώσαμε χωρίς να παραπονεθούμε γιατί βαριόμασταν να χαλαστούμε Σαββατιάτικα. Γιατί αυτό το δώρο πρέπει να το πληρώνουν οι πελάτες? δεν...

ξέρω κιόλας αν ισχύει κάτι τέτοιο. Είναι καθαρά θέμα του ιδιοκτήτη να πληρώσει το δώρο στα γκαρσόνια του. Είναι δυνατόν να πληρώνουμε εμείς τα δώρα στους υπαλλήλους των άλλων?? Δικός μου υπάλληλος είναι και με βάζεις να το πληρώσω???Εγώ ως μισθωτός παίρνω το δώρο από την εταιρία που εργάζομαι για να πληρώνω στη συνέχεια τα δώρα στα γκαρσόνια στα μαγαζιά που πάω και τρώω???? Οποιος αρμόδιος το διαβάσει παρακαλώ πολύ ας επέμβει."
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ


Λοιπόν, surprise!!! ΝΑΙ! ΕΣΥ πληρώνεις το ΔΩΡΟ! Εδώ και 5.000 χρόνια, από καταβολής... αγοράς! Πόσο χρονών είσαι; 13; Δεν έχεις πάει σε κομμωτήριο άλλη φορά το Πάσχα ή τις γιορτές γενικά; Σε καφετέρια; Ταβέρνα; Οτιδήποτε; Δεν έχεις πάρει ταξί; Απ' ότι λες ΔΕΝ ξέρεις αν ισχύει κάτι τέτοιο. Έψαξες καθόλου να δεις τι γίνεται; ΟΟΟΧΙ.. Απλά ΧΩΡΙΣ να ξέρεις, βγήκες και άρχισες να κλαψουρίζεις.. ΕΛΕΟΣ, ενημερώσου και αν ΔΕ σ' αρέσει, ΜΗΝ ξαναβγεις από το σπίτι στις γιορτές!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου