Δευτέρα 19 Απριλίου 2010

Γκρίνια νο30: http://troktiko.blogspot.com/2010/04/blog-post_6566.html

"Καταγγελία για καφέ στη Λευκάδα"


"Την Παρασκευή το μεσημέρι βρέθηκα με τους φίλους μου στην καφετέρεια ΚΑΡΜΑ στην παραλία της λευκάδας.όπου και πληρώσαμε την πράσινη μπύρα 5 ευρω και την αμστελ 3. σε ερωτηση που κάναμε στον υπεύθηνο για την διαφορα τιμής μεταξύ τον 2 ποτών, μας ανέφερε με ύφος...οτι αυτός ...
είναι ο τιμοκατάλογος του μαγαζίου και αν σας αρέσει. Σας αναφέρω οτι ολα τα διπλανά μαγαζιά οι μπύρες κοστίζουν 3 ευρω.Επίσης μερικές αποδείξεις που είχαμε στο τραπέζι μας ηταν κομένες απο προηγουμενους που είχαν πάρει μπύρες.ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΑΓΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ..! .
δεν είμαστε σε καιρούς αισχοκέρδιας πια....καταλαβετέ το ΠΙΑ"


ΟΝΤΩΣ! Δεν είμαστε σε καιρούς αισχροκέρδειας!! ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ! ΩΠΑ.. Ένα λεπτό.. Για να ρωτήσω. Τελικά έκατσες σ'αυτή την καφετέρια ε?? Ναι... Ε ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΧΑΖΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΡΗΖΕΙΣ ΑΔΙΚΑ! ΚΑλά σας είπε ο υπεύθυνος!! Τόσο την έχει ΚΑΙ ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ! Αν την μπύρα την είχε 250ε κι εσύ το ήξερες αλλά την αγόραζες ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙΣ! Όπως και ΤΩΡΑ! Και αυτή τη στιγμή ΔΕΝ καταγγέλεις! Κλαψουρίζεις! Και επειδή όντως δε ζούμε σε καιρούς αισχροκέρδειας αλλά σε ελεύθερη αγορά και ο καθένας καθορίζει την τιμή του προϊόντος του ανάλογα με το ΠΟΣΟ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ, όσο υπάρχουν χαϊβάνια που τα ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ, αυτό θα συνεχίζεται..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου