Δευτέρα 19 Απριλίου 2010

Γκρίνια νο29: http://troktiko.blogspot.com/2010/04/blog-post_8991.html

"Ακόμα και ο ΟΑΣΘ μας κλέβει μπροστά στα μάτια μας."


"Είχα χρόνια να μπω σε αστικό λεωφορείο στη θεσσαλονίκη.
Μπήκα χθες. Προς μεγάλη μου έκπληξη , τα αυτόματα εκδοτήρια πώλησης εισιτηρίων έχουν αναβαθμιστεί σε βαθμό που δεν το περίμενα. Έγχρωμα με touch screen. Καμία σχέση με τον παλιο ... εισπράκτορα που πριν 12-13 χρόνια έκοβε εισιτήρια στην πίσω γωνια του λεωφορείου.
Μπορεί ο συνωστισμός τότε να ήταν μεγαλύτερος , αλλά ο εισπράκτορας έδινε ρέστα... Μάλιστα κύριοι τα νέα υπερσύγχρονα μηχανήματα του ΟΑΣΘ ΔΕΝ δινουν ρέστα.
Ενημερώνουν κίολας γι αυτο. Να βάζουμε λέει το ακριβές αντίτιμο του εισιτηρίου μας γιατι το μηχάνημα δε δίνει ρέστα. Αν είναι δυνατόν.
Ετσι 2 ατομα πήγαινε έλα, καθώς έτυχε να μην έχουμε ουτε πενηντάλεπτα ουτε κέρματα μικρότερης αξίας δώσαμε για 2 διαδρομές (πήγαινε έλα) 3,60 € , αντί για 2,40 € που έπρεπε κανονικά.
Οχι μόνο δε δίνει ρέστα το μηχάνημα αλλά δε σου επιτρέπει και να βγάλεις περισσότερα απο ένα εισιτήρια.
Ειναι αδιανόητο και καθαρή κλοπή."


Άιντε επιτέλους, τόσες μέρες περιμένω για κανάν γκρινιάρη χωρίς λόγο και αιτία και μου 'λειψε το κράξιμο. Λοιπόν, μπαίνουμε με χίλια. ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ; Στο λέει ή δε στο λέει ότι δε δέχεται ρέστα; Νομίζω ότι αν σου πει κάποιος υπέρβαρος στο δρόμο "Τα λεφτά σου ή τη ζωή σου, αλλά μπορείς και να το αποφύγεις αν αρχίσεις να τρέχεις αφού δε θα σε προλάβω", είναι κλοπή;;;; Πως σε κλέβει; Δεν έχεις ψιλά; ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ! Ή έχεις να ανεβείς σε λεωφορείο από τότε που είχαν.. εισπράκτορες;; WTF ΡΕ ΦΙΛΕ, έχει 10 χρόνια τουλάχιστον που δεν υπάρχουν εισπράκτορες στο λεωφορείο!!!! Και τώρα σε έκλεψαν; ΣΤΟ ΛΕΝΕ! "ΔΕΕΕΕ ΔΙΝΩ ΡΕΕΕΕΣΤΑ!" Εσύ παίρνεις την απόφαση και πληρώνεις! Αλλιώς κατέβα από το λεωφορείο, κάνε ψιλά σε κανά περίπτερο και ξανανέβα!! Δύσκολο; ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ! Αλλά αφού υπάρχει τρόπος να το αποφύγεις ΑΠΕΦΥΓΕ ΤΟ! ΜΗ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου