Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

Γκρίνια νο41: http://troktiko.blogspot.com/2010/04/blog-post_7064.html

"Όποιος έχει στοιχεία τα δείξει και θα κριθεί"


"Πολύ στενοχώρια βλέπω για το ΠΑΜΕ. Μάλλον τα πάει καλά και ο λαός άρχισε να στρέφεται μαζικότερα προς αυτό και πρέπει να ανακόψουμε την τάση αυτή. Καλό θα ήταν όμως αν έχει κάποιος να πει κάτι ενάντια στο ΠΑΜΕ να το λέει με σοβαρά πολιτικά επιχειρήματα και όχι με λαϊκιστικό τρόπο. Δηλαδή τι θέλει να μας πει ο αναγνώστης? Πως το ΠΑΜΕ ‘η το ΚΚΕ τα κάνουν πλακάκια με τον Κόκκαλη και τον καλύπτουν? Τι είναι πάλι αυτό το έργο? Συνεχεία του έργου του Πάγκαλου? Ο ...
ΟΠΟΙΟΣ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΚΕ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟ ΚΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΚΑΤΙ. Δε βλέπω τους δημοσιογράφους να το πολυαναφερουν μήπως τα έχουν κάνει "πλακάκια" και "καλύπτουν" τον Πάγκαλο και τον Καρατζαφερη? Η γκαιμπελιστικη τακτική πες πες κάτι θα μείνει ζει και βασιλεύει. Ακόμα και αν ο εκπρόσωπος του ΠΑΜΕ έλεγε τα μισά ονόματα των ελλήνων βιομηχάνων θα έβγαιναν κάποιοι να πουν πως καλύπτει τους άλλους μίσους. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΛΑΣΠΗ ΣΤΟΝ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ. Αν κάποιος θέλει να μάθει αν το ΚΚΕ καλύπτει βιομηχάνους και επιχειρηματίες ας ανοίξει τον Ριζοσπάστη και ας ψάξει. ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ και ΔΕΝ ΜΟΛΥΝΕΙ. Αν κάποιος έχει στοιχεία ας τα αναδείξει αλλιώς να παψει να συκοφαντεί ‘η να αναπαράγει τη συκοφαντία. Όποιος είναι ψεύτης είτε λέγεται Πάγκαλος είτε Καρατζαφερης είτε Παπαρήγα είτε οι δημοσιογράφοι ας κριθεί από τα στοιχεία και τις αποδείξεις που φέρνει στον κόσμο. "

ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ


Ωραία, εδώ γελάμε! ΧΑΧΑΧΑ! Τι κάνει το ΠΑ.Μ.Ε.? Πάει καλά και θέλουν να του κόψουν τη φόρα; ΧΑΧΑΧΑΧΑ! Κοίτα καλή μου, το ΠΑ.Μ.Ε. δε πρόκειται να πάει καλά για τον εξής λόγο. ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ. Αν πάει καλά θα σήμαινε ότι θα πρέπει να κόψει τις εκδηλώσεις και τις διαμαρτυρίες τύπου τσίρκο, που διοργανώνει συχνά, μπας και το δουν με λίγη περισσότερη συμπάθεια οι μικροαστοί, που κατεβάζουν βαγγέλια κάθε φορά που δέκα γενειοφόρα απολιθώματα του εμφυλίου και πέντε αξύριστες συντρόφισσες το παίζουν ναυτεργάτες και κλείνουν δρόμους και λιμάνια. Από την άλλη τι βλέπω; Επιχειρηματολογία τύπου Νέας Δημοκρατίας και ΠΑ.ΣΟ.Κ.; Όποιος έχει στοιχεία να τα φέρει στον κόσμο; Ωραία, αφού το θέτεις έτσι, αν το ΠΑ.Μ.Ε. και το Κ.Κ.Ε. έχει στοιχεία για ΟΟΟΟΟΛΑ αυτά που διαμαρτύρεται, ΑΣ ΤΑ ΦΕΡΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΠΙΣΗΣ. Και βέβαια, όταν αρχίζει και τσούζει ο κ*λος μας από την έλλειψη αποδοχής ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΩΝ, αρχίζουμε και αναμασούμε τις γνωστές ανοησίες περί γκαιμπελισμού, αντικομμουνισμού κλπ Έλεος, όταν αρχίσετε να ζείτε στο 2010, ίσως αντιληφθείτε γιατί ΔΕΝ πάτε καλά. Και κάτι τελευταίο. Ο Ριζοσπάστης ΔΕΝ είναι δωρεάν. Οι συντρόφισσες στο δρόμο μου τον χρεώνουν ένα ευρώ. Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς, ΞΕΦΟΡΤΩΘΕΙΤΕ ΜΑΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου