Κυριακή 6 Ιουνίου 2010

Γκρίνια νο56: http://troktiko.blogspot.com/2010/06/blog-post_6722.html

"Αυτή είναι συνοδεία!"


"ΧΤΕΣ ΒΡΑΔΥ ΗΜΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΓΑΜΟ ΝΕΑΡΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΙ ΕΠΟΧΗ ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ ΑΛΛΑ 3 ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ ΗΤΑΝ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ...
ΓΑΜΠΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΥΦΗΣ.ΑΝ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΘΙΜΙΚΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΠΛΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΟΤΕ ΖΗΤΩ ΠΟΥ ΚΑΗΚΑΜΕ...ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΑΡΑΓΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ?"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ


Ντροπή σου ρε. ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ! Θα έπρεπε να κοιτάς τον εαυτό σου στον καθρέφτη και να τον φτύνεις κάθε μέρα που ξυπνάς, μετά από αυτή την "καταγγελία". Σου ζήτησε να τον τιμήσεις με την παρουσία σου στην πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής του κι εσύ κοίταξες να κάνεις καταγγελία σαν γνήσιος κομπλεξικός και μίζερος ελληνάρας. Έλα να σου δώσω ΕΓΩ τα πέντε ευρώ που έκαψαν σε βενζίνη τα περιπολικά ρε. Έλα, θα σου δώσω δέκα, να πας να πιεις και έναν καφέ, γιατί η οικονομική κρίση σε κρατάει σπίτι. Και θες και το Υπουργείο να απαντήσει στη μαλακία σου. Ηλίθιε. Μπράβο, χρίστηκες κι εσύ σωτηρας της χώρας, αν διαταχθεί ΕΔΕ για τον μπάτσο και του κόψουν ένα πρόστιμο ίσαμε με το μηνιάτικο του. Άχρηστε, κηφήνα, παράσιτο. ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ γιατί δε κάνεις καταγγελία ρε; ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΟΡΝΑΡΟΥΝΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΑΜΟΥΣ; ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ? ΠΑΡΑΝΟΜΟ είναι κι αυτό, άσκοπη χρήση ηχητικών σημάτων λέγεται. Βλάκα. Άντε τράβα σπιτάκι σου και δες τον γάμο της Χρουσαλά, ίσως αυτός σου φανεί πιο..ανθρώπινος. Θύμα, Ε ΘΥΜΑ...

3 σχόλια:

  1. Ευτυχώς που υπάρχει και το Troktiko και μπορεί ο κάθε αδικημένος κομπλεξάρας να καταγγείλει.. ό,τι μπορεί να καταγγελθεί..
    - "'Ε, τι θέλετε; Να γίνουμε σαν τους Γερμανούς, όπου ο Fritz παίρνει τηλέφωνο και καταγγέλλει ότι το τάδε αμάξι πάτησε διπλή διαχωριστική;", έλεγε στο Best ο Ψαριανός πριν κάτι χρόνια..
    Είμαστε ήδη Fritz x 10..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάποιες φορές σκέφτομαι ότι είμασταν πάντα Fritz και αυτό είναι που με ξενερώνει περισσότερο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απλά είναι ζήλια..Όχι κακία, ούτε ρουφιανιά. Και αν τον έλεγες τον τύπο ότι στο και στο δικό του γάμο θα είχε 5 μηχανές της αστυνομίας π.χ. όχι θα έλεγε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή