Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

Γκρίνια νο61: http://troktiko.blogspot.com/2010/06/blog-post_5820.html

"Πού πήγε το κασέρι οέο;"



"ΠΗΡΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΣΕΡΟΠΙΤΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ CARREFOUR.ΟΤΑΝ ΕΙΔΑ ΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ 1 % ΚΑΣΕΡΙ !!!!
Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ !"


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ


Ποιος είναι ο κομπλέξας; ΟΕΟ;
Έκπληξη! ΕΣΥ! Ποια κοροϊδία ρε μεγάλε; Αφού μας δείχνεις ότι και καλά είσαι ο γαμάουα πανέξυπνος που δε πιάστηκες στη φάκα, πως σε κορόιδεψαν; Αλλά wait.. Μήπως τα αγόρασες; ΟΕΟ; Ποιος σου φταίει; ΟΕΟ? Είναι πολύ γελοία η καταγγελία εξ' αρχής και δε ξέρω τι να πρωτοσχολιάσω. Τα διάβασα τα συστατικά. Δύο λέξεις πριν την μεγάλη ανακάλυψη που έκανες και έσωσες το πανελλήνιο από κασεροπιτάκια γιαλαντζί, λέει ΤΥΡΙ ΓΚΟΥΝΤΑ. Άρα λοιπόν, ΟΧΙ! ΔΕΝ τρως ΚΑΝΕΝΑΝ γκοτζίλα, ραντισμένο από αεροπλάνα ελέγχου συνειδήσεων. Στην τελική ποιο είναι το πρόβλημα σου; Λέει "Παραδοσιακό κασέρι 1%", αν είχε περισσότερο θα λεγόταν "Παραδοσιακά κασεροπιτάκια Carrefour", αλλά ΔΕ ΛΕΕΙ! ΧΑΧΑΧΑ ΕΛΕΟΣ, ΚΑΘΟΜΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΚΑΣΕΡΟΠΙΤΑΚΙΑ. Ρε μεγάλε, για βγες λίγο έξω από στο μπαλκόνι σου. Υπάρχει ένα μεγάλο πράμα που λέγεται ΠΟΛΗ. Σε παρακαλώ, συμμαζέψου, γιατί πάω στοίχημα ότι η επόμενη καταγγελία σου θα είναι για το πόσο milk and honey περιέχουν στην πραγματικότητα τα σαμπουάν. ΟΕΟ.

3 σχόλια:

  1. Φιλαράκι, ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ του troktikou που κάνει την καταγγελία μπροστά σου φαίνεται γαμώ τα παιδιά. Πρέπει να εισαι ντιπ καθυστερημένος και να μπαίνεις στο faeenamalaka και να τον παίζεις. Ναι θέλεις να γίνεις σαν κι αυτόν αλλα δεν το'χεις ρε συ. Έγραψες 20 σειρές χωρίς καμία τεκμηρίωση, χωρίς κάτι. Μονο ειρωνία και κακοπροαίρετα σχόλια. Και χρησιμοποιείς και αγγλικάκια να το παίξεις τζόβενο και τέτοια. Άσ'το ρε ψηλέ, δεν το 'χεις λεμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τελος το τροκτικο απο σημερα!!βρηκα τον ανθρωπο μου..
    πες τα ν αγιασεις φιλε γιατι θα τρελαθουμε τελειως μ αυτους που μπλεξαμε..
    καποιος επρεπε να τα πει..κ εγω δεν ειχα τον τροπο,μιας και δεν πολυασχολουμε μ αυτα...
    συνεχισε ετσι και χωσε περισσοτερα...θα βρεισ σιγουρα απηχηση..εδω ειμαστε κ εμεις που δεν καταγγελουμετη θαλασσα γιατι εχει κυμματα..
    εχεις κ ωραιο τροπο γραφης..βγαζει γελοιο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @Ανώνυμος 6.21π.μ. Όντως ρε φιλαράκι, έχεις δίκιο σε όλα που έγραψες. Και η αλήθεια είναι ότι επιτέλους βρέθηκε ένας να ξέρει και το faeenamalaka κι απ'ότι καταλαβαίνω κι εσύ τον μπαίζεις φανατικά μαζί του. Γιατί το σχόλιο σου είναι καρμπόν μ' αυτά που κάνουν σ' αυτόν. Έλεος. Τράβα από δω πέρα. Και τώρα που το σκέφτομαι.. Γιατί δε κάνεις μια καταγγελία στο τρωκτικό ότι τον αντιγράφω; :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή