Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

Γκρίνια νο54: http://troktiko.blogspot.com/2010/06/chemtrails.html

"Δείτε ένα βίντεο που περνάνε και ψεκαστικά και επιβατικά αεροπλάνα.... δείτε τι αφήνουν τα ψεκαστικά και για πόσες ώρες μένουν και διαχέονται και δείτε τα επιβατικά που άπλα περνάνε και αφήνουν κάτι λίγο η τίποτα...

Ξυπνήστε από τον ουτοπικό πλανήτη που νομίζετε δεν κρύβεται τίποτα...Πρέπει να καταλάβετε όλοι σας πως ότι συμβαίνει από το 1930 και μετά έχει προκαθοριστεί πολλά χρόνια πριν...

Στο χέρι μας είναι να αλλάξουμε ότι συμβαίνει και ότι πρόκειται να συμβεί
Οτι και αν ακούσω από φυσικούς και οποίον μεταφράζει την Wikipedia δεν μου λέει τίποτα...
Αυτές οι μαλακίες που ψεκάζουν προκαλούν ένα κάρο πράγματα.....

Οποίος γουστάρει ας κάνει μια έρευνα όπως μπορεί και ας μας την παρουσιάσει....

αν ψάξεις, θα δεις/διαπιστώσεις!!

1)όσοι ψάχνουν και γνωρίζουν ξέρουν πολύ κάλα αυτά που έγιναν φέτος με πολιτική ΔΝΤ κλιπ μήνες ποιο πριν.... εμείς τα λέγαμε άλλα ποιος μας άκουγε...

2)όσοι ψάχνουν βλέπουν ότι τσουνάμι, σεισμοί κλιπ μπορούν να γίνουν και από ανθρώπους.... σεισμοί με πολλά θύματα στην Χιλή, Περού, Αϊτή

KAI MΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ MΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΤΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ





Κάθησες και έγραψες όλη αυτή την ανοησία για τους ψεκασμούς, χωρίς να σκεφτείς το πιο απλό πράγμα; Αφού σε ψεκάζουν για να μη καταλαβαίνεις, πώς καταλαβαίνεις ότι σε ψεκάζουν; Κρατούσες ομπρέλα εσύ την ώρα που έπεφτε η σκόνη της CIA? Και μια ακόμα ερώτηση. Αφού ρε μεγάλε αυτό το πράγμα ψεκάζεται σε όλο τον ουρανό, αυτό δε σημαίνει ότι κι αυτοί που το ψέκασαν θα "μολυνθούν"? Όπως βλέπεις, αυτές οι βλακείες αυτοαναιρούνται με ΑΠΛΗ, ΠΟΛΥ ΑΠΛΗ λογική. Έλεος ρε φίλε, με κάνεις και μπαίνω στον κόπο να απαντάω στη κάθε φαντασιόπληκτη μ@λ@κία που πετάει ο καθένας, άντε να στρωθούμε στη δουλειά να βγούμε από το πηγάδι που πέσαμε και ας αφήσουμε τις ηλιθιότητες.

12 σχόλια:

  1. Φίλε μου όλα ανάποδα τα κάνουμε.
    -Αντί στην πορεία μας να κοιτάμε μπροστά αποφεύγοντας τις παγίδες, κοιτάζαμε στον ουρανό τους "ψεκασμούς" ανοησίας και πέσαμε στο πηγάδι!
    -Τώρα που για να βγούμε πρέπει από τον πάτο να κοιτάμε ψηλά για να βρούμε την διέξοδο, κοιτάμε κάτω για να μή χαλάσουν τα μάτια μας.
    Και έχει ακριβύνει το ρημάδι το φραπόγαλο και ο γέρος στο σπίτι δεν καταλαβαίνει τα άγχη και τα φιλοσοφικά αδιέξοδα και αρνείται να κάνει αύξηση στο χαρτζηλίκι.
    Αλλά από "ψεκασμένο" άνθρωπο τί περιμένεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Projectman είσαι πολύ πίσω. Οι ψεκασμοί γίνονται για να προστατευτούμε από την επερχόμενη εξωγήινη εισβολή. Αυτοί που ψεκάζουν έχουν ειδικά καπέλα από αλουμινόχαρτο που τους προστατεύουν. Οι πιο πλούσιοι το ενισχύουν με λαδόχαρτο για διπλή προστασία..:-D

    Πέρα από την πλάκα όμως κρατάω μια πισινή για τον αν γίνονται. Είδα δυο ντοκυμαντέρ του National Graphic και του Discovery πρόσφατα που διαχώριζαν τα contrails των αεροπλάνων της γραμμής τα οποία είναι σε υψηλά στρώματα της ατμόσφαιρας και χάνονται αμέσως και τα chemtrails που είναι σε χαμηλότερα στρώματα και διατηρούνται για πολύ ώρα. Έδειχνε μάλιστα μια μελέτη Αμερικάνικου πανεπιστημίου για τη σύσταση τους και βρήκε ότι περιέχουν επικύνδυνες ουσίες για την υγεία διαφορετικές από τα contrails.. Σαν σενάρια μιλούσε για ενίσχυση του σήματος των τηλεπικοινωνιών ή για επέμβαση για το πρόβλημα του φαινομένου του θερμοκηπίου.. Τώρα μπορεί να είναι όλα μ@λ@κίες αλλά έχω μια παραπάνω εμπιστοσύνη στο National Geographic από ότι στο Τρίτο Μάτι ή στο Λιακόπουλο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @Ανώνυμος: Θα συμφωνήσω ;)

    @Θοδωρής: Πιστεύω ότι μια βιομηχανία δίπλα στο σπίτι μου με μολύνει πολύ περισσότερο από ένα αεροπλάνο, του οποίου η κλ@νιά μένει στον αέρα στα 10.000 πόδια κι έπειτα διαλύεται. Έπειτα, κάθε μέρα πέφτουν στη γη τόνοι αστρικής σκόνης που φτάνουν στα στρώματα της ατμόσφαιρας και ίσως στα πνευμόνια μου,μαζί με τα chemtrails ή πως διάλο λέγονται. Η ουσία είναι πως σίγουρα δεν είμαι καλαμπόκι για να με ψεκάσουν και αν το κάναν ήδη, νομίζω πως τώρα θα σχολίαζα τη συναυλία της Rihanna και θα κοιμόμουν τον ύπνο του δικαίου, χωρίς να καταλάβω τίποτα :ΡΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προσωπικά δίνω ένα δέκα τοις εκατό να συμβαίνει γιατί θέλω να διατηρώ ανοιχτό μυαλό. Αν συμβαίνει δεν θα έχε προφανώς σχέση εμάς εδώ κάτω (έλεγχος του νου και παπαριές..), προφανώς όμως αν γίνεται θα ήθελα να ξέρω γιατί και ποιες είναι οι συνέπειες για την υγεία μου. Γιατί να είσαι σίγουρος ότι όταν οι πρώτες βιομηχανίες άρχισαν να ξερνούν καρκίνο από τα φουγάρα τους, όλοι νόμιζαν ότι βγαίνει αθώος καπνός.. και δεν έχω ιδιαίτερη εμπιστοσύνη ότι οι βιομηχανίες έχουν ως πρώτο μέλημα την υγεία μου..
    Εκτός και αν είναι η βιομηχανία του θεάματος οπότε σε βλέπω σύντομα να ακολουθείς ως groupie τη Rihanna στις τουρνέ της.,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ξέρεις πόσο πολύ θέλω να μολυνθώ από τη Rihanna ε? Δηλώνω εθελοντής για "μόλυνση" :Ρ

    Σοβαρά τώρα, αυτό που λέγεται για τα αεροπλάνα είναι ότι με τα αέρια αυτά απλά συμβάλλουν και καλά στο φαινόμενο του θερμοκηπίου κλπ. Ότι δεν είναι καλό για την υγεία μου χαίρω πολύ, αλλά με νοιάζουν περισσότερο τα δυο πακέτα που καπνίζω την ημέρα, παρά ο..αερισμός ενός αεροπλάνου στα 10.000 πόδια.

    Και για το CERN λέγανε κάποιοι ότι θα μας φάει, θα μας καταπιεί και θα ρίξει κι ένα ρέψιμο η μαύρη τρύπα, αλλά απλά γελοιοποιήθηκαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν είχα ένα ευρώ για κάθε θεωρία συνωμοσίας που έχω ακούσει θα ξεχρέωνα όλο το δημόσιο χρέος μόνος μου.. Άγαλμα θα μου έστηνε ο ΓΑΠ..
    Σαύρες εξωγήινοι που κυβερνάνε τον κόσμο, εσωγήινοι/κούφια Γη, Ομάδα Ε. (Ζήτα και Δίας είναι άλλο), Ολύμπιοι, ΕΛ, βάσεις με εξωγίηνους στο φεγγάρι, τέλος του κόσμου το 1999, το 2000, το 2012, η Ελλάδα έχει του σούπερ όπλο για αυτό δεν κουνιούνται οι Τούρκοι (μόνο τη μισή Κύπρο πήραν..) ο Εθνικός Σταρ είναι straight. ..hey the sky is the limit..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εγω να κανω δυο ερωτησεις :

    1)Δε θα ηταν απειρως ευκολοτερο να βαζουν αυτες τις ουσιες στο νερο μας?

    2)Γιατι δε ψεκαζουν νυχτα ωστε να μη φαινονται αν ειναι ΤΟΣΟ ΜΥΣΤΙΚΕΣ αυτες οι διαδικασιες?

    Δε ξερω τι συμβαινει,αλλα κουραστικα με αυτες τις θεωριες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Υπάρχει πιο εύκολος τρόπος.. Λέγεται Μ.Μ.Ε. με ψεκασμούς δηλητηρίων όπως το Dancing with the Star(xidia mas)..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Α, Τεό είναι ΔΙ.ΑΣ., όχι και Δίας! Ακριβολογούμε σ'αυτό το blog! xaxaxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Mea culpa.. μάλλον επηρεάστηκε το μυαλό μου από τους ψεκασμούς..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δε θα μπορούσε ρε παιδιά να είναι χημικά που να δημιουργούν διάφορες χημικές αντιδράσεις εκεί πάνω και να μεταβάλουν τον καιρό;;;
    μην ξεχνάτε τη βροχή που έριξε κατόπιν καθώς και τη χτεσινή βροχή, αλλά και το γενικότερο "κρύο", κάτι ασυνήθιστο για το μήνα Ιούνιο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ?
    ΜΕ ΠΗΡΑΝΕ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΛΟΓ/ΜΟ ΠΟΥ ΕΛΗΞΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΣΤΙΛΑΚΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΑΠΟ COSMOTE ΛΕΕΙ ΔΗΘΕΝ ΗΤΑΝΕ Η ΚΟΠΕΛΙΤΣΑ ΠΟΥ ΚΑΛΕΣΕ.
    ΤΗΣ ΤΟ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ,ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΙΚΤΥΑ ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΘΕΛΕΙ Η COSMOTE.

    ΑπάντησηΔιαγραφή