Τρίτη 25 Μαΐου 2010

Γκρίνια νο 51

Το χάρο με τα μάτια τους είδαν την Παρασκευή το μεσημέρι οι επιβάτες αεροσκάφους που πετούσε για Σμύρνη.

Ανάμεσά τους ο Κώστας Ντάβλας και 20… εκλεκτοί καλεσμένοι τους που θα περνούσαν το τριήμερο στη Σμύρνη.

Η καλή μέρα λένε φαίνεται από το πρωί! Έτσι και με την πτήση προς τη Σμύρνη, όλα έδειχναν ότι κάτι δεν πάει καλά. Η απογείωση του αεροσκάφους καθυστέρησε για περίπου μία ώρα, αφού ο πύργος ελέγχου του αεροδρομίου της Σμύρνης είχε ενημερώσει για θυελλώδεις ανέμους και καταιγίδες.

Παρόλ’ αυτά οι διάσημοι καλεσμένοι του Γιώργου Ντάβλα, όπως η Ναταλία Δραγούμη και ο σύζυγός της, ο ηθοποιός Νίκος Ψαράς και η καλή του, η Εύη Αδάμ, η Άντζελα Ευριπίδη, η Σοφία Παθέκα, κ.α, παρέμεναν κεφάτοι και ενθουσιασμένοι για το ταξιδάκι τους.

Τελικά το αεροπλάνο απογειώθηκε, ένα τέταρτο όμως πριν από την προσγείωση τα πάντα ανατράπηκαν. Πάνω από τα παράλια της Χίου το αεροσκάφος χτυπήθηκε από κεραυνό στο δεξί φτερό. Ακούστηκε ένας εκκωφαντικός θόρυβος, σαν έκρηξη και ακολούθησαν ισχυρές αναταράξεις.

Οι επιβάτες τρομοκρατημένοι άρχισαν να κλαίνε με λυγμούς. Όλοι τους πίστευαν ότι το αεροσκάφος θα πέσει.

«Πέσαμε σε μια τρομερή καταιγίδα. Ακούσαμε έναν πολύ δυνατό κρότο ήταν σαν να εξερράγη βόμβα. Κοιταχτήκαμε όλοι μεταξύ μας καλά – καλά. Δίχως να το σκεφτώ είπα: Παναγιά μου θα πέσουμε. Σκέφτηκα τα δυο μου παιδιά, την αγκαλιά που τους έκανα πριν φύγω. Αυτή η εικόνα δεν φεύγει από το μυαλό μου», είπε η Σ. Παθέκα.

Τελικά μετά από ένα τέταρτο το αεροσκάφος προσγειώθηκε και οι επιβάτες ανακουφισμένοι ξεκίνησαν τις διακοπές τους.


Γκρίνια νο 50 -> ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΗΘΕΛΕ ΘΕΕ ΜΟΥ, ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ! ΑΜΑΝ! :Ρ

2 σχόλια:

  1. Φίλε μου αφού ήταν στο δεξί φτερό, λίγο πιό αριστερά ήθελε. Λίγο πιό αριστερά. Πιό δεξιά θα πήγαινε τελείως κούφια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή